Παρασκευή 2 Απριλίου 2010

Έχω και τανκ, πάμε μια βόλτα;

Οι επιτελείς του αυστριακού στρατού είχαν φτάσει κυριολεκτικά στην απελπισία. Είχαν δοκιμάσει όλους τους τρόπους για να προσελκύσουν τους νέους να υπηρετήσουν στις ένοπλες δυνάμεις της χώρας και είχαν αποτύχει. Έπρεπε να βρεθεί μια σούπερ ιδέα για να προσελκύσουν τουλάχιστον το ενδιαφέρον τους.

Αποφάσισαν να προωθήσουν ένα διαφημιστικό βίντεο με… πικάντικο χαρακτήρα.

Αρχικώς εμφανίζεται ένας μεγαλόσωμος άντρας, με αυτάρεσκο ύφος και ανοιχτά πόδια να κάθεται στο καπό ενός Audi περιστοιχισμένος από τέσσερα νυμφίδια. Ακολουθεί ο εξής ξεκαρδιστικός διάλογος:

Οδηγός Audi: Γεια σας κορίτσια, πάμε μια γρήγορη βόλτα με την αμαξάρα μου;

Κορίτσια: Ωωω, πως θα γίνει αυτό, δεν υπάρχει αρκετός χώρος για όλες μας…

Τότε εμφανίζεται από το πουθενά στη σκηνή ένα ΤΟΜΑ, και συγκεκριμένα ένα ASCOD Ulan, και φρενάρει μπροστά στο Audi!

Ένας στρατιώτης βγαίνει από το άρμα, έτοιμος να κλέψει τις καρδιές τους.

-Ελάτε κορίτσια, έχετε όρεξη για μια απολαυστική βόλτα;

Κορίτσια (ουρλιάζοντας): Ναιαιαιαι!!

Τότε ο στρατιώτης λέει το «μαγικό» σλόγκαν:

Έλα στο στρατό, αν θες να οδηγήσεις ένα τανκ!

Εν τω μεταξύ, ο οδηγός του Audi έχει μείνει στα κρύα του λουτρού. Με όση αυτοπεποίθηση του έχει απομείνει, ρωτάει τα αλλοπαρμένα κορίτσια αν ακόμα θέλουν τη βόλτα με το γρήγορο αυτοκίνητο. Ένα από αυτά, κοιτώντας τον υποτιμητικά, γυρίζει και πετάει την απίστευτη ατάκα:

Ξέχνα το, θέλω να οδηγήσω κάτι μεγάλο!



Το σίγουρο είναι ότι το βίντεο διακρίνεται για τη φαιδρότητά του. Και να ήταν μόνο αυτό; Δεν είναι καν αυθεντικό! Είναι κλεμμένο από μια αντίστοιχη καμπάνια των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων.

Όπως συμβαίνει πάντα, έτσι και σε αυτήν την περίπτωση, το πρωτότυπο είναι πάντα καλύτερο και αν μη τι άλλο, όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, είναι πραγματικά αστείο!


Δεν υπάρχουν σχόλια: