Πέμπτη 23 Απριλίου 2009

Mετατρέψτε το τζιπ ή SUV σας σε τανκ μέσα σε 30 λεπτά!

Το MATTRACKS απλά αντικαθιστά τον τροχό του οχήματος σας και τοποθετείται σε 4x4 από Suzuki Samurai έως μεγάλα φορτηγά 1-½ τόνου. Σύμφωνα με τον κατασκευαστή ο χρόνος μετατροπής κυμαίνεται στα 30 λεπτά, όσο χρειάζεται να αλλάξετε τους 4 τροχούς του SUV σας.

Ανάλογα με τον τύπο του οχήματος ίσως χρειαστεί κάποια μικρή αρχική μόνιμη μετατροπή όπως η αφαίρεση λασπωτήρων, τροποποίηση μέρος του προφυλακτήρα αν πλησιάζει πολύ το έδαφος κλπ. Η προτεινόμενη ταχύτητα δεν ξεπερνά τα 65 χιλιόμετρα την ώρα, καθόλου άσχημα αφού αφορά οδήγηση σε τέτοιου τύπου έδαφος, ενώ το τροποποιημένο όχημα μπορεί να κινηθεί χωρίς πρόβλημα σε κανονική άσφαλτο.

Οι ερπίστριες του MATTRACKS φαίνονται να κοστίζουν ακριβά αφού σύμφωνα με τον κατασκευαστή στοιχίζουν από 6 έως 33 φορές λιγότερο την τιμή ενός κανονικού ερπιστριοφόρου οχήματος. Το MATTRACKS παρέχεται σε 30 διαφορετικούς τύπους για να καλύψει κάθε ανάγκη οχήματος, τζιπ, SUV, φορτηγά, γουρούνες και άλλα.

Κατεβάστε από εδώ σχετικά videos για να δείτε τις μίνι ερπίστριες MATTRACKS στην πράξη και πριν προβείτε σε παραγγελίες σκεφθείτε αν το όχημα σας έχει τον διαθέσιμο χώρο για την μεταφορά των ερπίστριων σε κανονικό δρόμο πριν τις τοποθετήσετε όταν συναντήσετε δύσκολο έδαφος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: