Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

"The A-Team" Με τανκ στην πρεμιέρα !


Με έναν εξαιρετικά πρωτότυπο τρόπο “εισέβαλαν” οι πρωταγωνιστές της ταινίας "The A-Team" στην πρεμιέρα που έλαβε χώρα στο Χόλιγουντ. Ο Μπράντλεϊ Κούπερ και ο Σάρλτο Κόπλεϊ διέσχισαν το κόκκινο χαλί πάνω σε ένα τανκ, ενώ ο Λίαμ Νίσον με τον Κουίντον Τζάκσον χρησιμοποίησαν το θρυλικό βαν της A-Team. Τα μάτια των χιλιάδων παρευρισκομένων δεν στράφηκαν μόνο στα δύο επιβλητικά οχήματα, αλλά και στην συγκλονιστική ομορφιά της Τζέσικα Μπιλ.


Τανκ κατά αυτοκινήτου!

Τύχη βουνό είχε 55χρονος οδηγός ενός αγροτικού αυτοκινήτου απο την Αγία Παρασκευή Μυτιλήνης. Ο Σταύρος Δουκάκης επέστρεφε από το κτήμα του στο σπίτι, όταν σε έναν αγροτικό χωμάτινο δρόμο βρέθηκε μπροστά σε ένα κομβόι στρατιωτικών αρμάτων. Ο οδηγός σταμάτησε στην άκρη του χωμάτινου δρόμου για να περάσουν τα στρατιωτικά οχήματα, όμως κάποια στιγμή σε ένα ανηφορικό σημείο έσπασε ο βραχίονας (σε σχήμα δέλτα) που συγκρατούσε ένα ρυμουλκούμενο τανκ.

Το τανκ, το οποίο μεταφερόταν για επισκευή, «αποκολλήθηκε» από το προπορευόμενο άρμα και κινήθηκε σε μια τρελή πορεία προς τη δεξιά πλευρά του δρόμου όπου ήταν σταματημένος ο αγρότης, με αποτέλεσμα να ισοπεδώσει κυριολεκτικά την πλευρά του συνοδηγού.
Ο οδηγός βγήκε σώος από το όχημα, ενώ το αυτοκίνητό του έχει υποστεί μεγάλες υλικές ζημιές. Ο ίδιος όμως διατήρησε την ψυχραιμία του, ενώ άμεση ήταν η αντίδραση της στρατιωτικής διοίκησης που ξεκίνησε διαδικασίες αποζημίωσης του 55χρονου.
Τόσο ο διοικητής της Μονάδας Τεθωρακισμένων του νησιού, όσο και ο ίδιος ο στρατιωτικός διοικητής της 98 ΑΔΤΕ, κ. Κουτρής, επικοινώνησαν αμέσως με τον 55χρονο για να του εκφράσουν τη λύπη τους για το συμβάν, που οφείλεται βέβαια σε απρόσμενο ατύχημα, και την πρόθεση του Στρατού να βρεθεί στο πλευρό του σε οτιδήποτε χρειαστεί. Για το περιστατικό η στρατιωτική διοίκηση διέταξε ΕΔΕ.
Από την πλευρά του, ο 55χρονος οδηγός, ιδιοκτήτης ταβέρνας στην Αγία Παρασκευή, δε θέλησε να κάνει καμμιά δήλωση για το περιστατικό, εξέφρασε όμως την ικανοποίησή του για τη στάση του Στρατού.