Τετάρτη 11 Μαρτίου 2009

Warhammer 40,000: Dawn of War - Πραγματικό Rhino

Το Rhino Transportation Tank αποτελει αναποσπαστο κομματι του οπλοστασιου των Space Marines.Ενα γρηγορο και ευελικτο οχημα μεταφορας προσωπικου ειναι παντα χρησιμο για χτυπηματα κοντα στις εχθρικες γραμμες.

Καπως ετσι πρεπει να σκεφτηκαν τα παιδια στη Games Workshop και τη βρετανικη Tanks-A-Lot και αποφασισαν να κατασκευασουν το πρωτο, πραγματικο και πληρως λειτουργικο Rhino του ταγματος των Blood Ravens!

Αρχικα επρεπε να επιλεξουν το καταλληλο οχημα που θα μπορουσε με την επεμβαση των μηχανικων να γινει ιδιο με το Rhino.Το οχημα που τηρουσε τις προυποθεσεις ηταν το βρετανικο FV432. Η εικονα στα δεξια δειχνει το οχημα πριν ξεκινησει η επεξεργασια.

Στην επομενη εικονα φαινεται το αρμα σε πρωιμο κατασκευαστικο σταδιο:


Μετα απο χρονοβορες μετατροπες, "κοψιμο", "ραψιμο" και τελικα βαψιμο το Rhino ηταν πλεον ετοιμο να παρουσιαστει στην εκδηλωση Games Workshop UK Games Day 2008, οπου χιλιαδες φανς συναντηθηκαν για να αντικρυσουν το μοναδικο αυτο θεαμα:


Και για το τελος δειτε στο επομενο βιντεο το Rhino να κινειται σε ανωμαλο εδαφος, να συνθλιβει αυτοκινητα και γενικα να κανει οτι καθε συγχρονο πραγματικο αρμα!


Πέμπτη 5 Μαρτίου 2009

Οδήγηση τανκ υπο επήρεια ουσιών....

Μετά τους ντοπαρισμένους πιλότους τώρα και χείριστες τεθωρακισμένων υπό την επήρεια ουσιών. Πρόκειται για ένα απόσπασμα από την ταινία Buffalo Soldiers, στο όποιο οι φαντάροι “φτιαγμένοι” από την ηρωίνη οδηγούν, στη διάρκεια μιας άσκησης, ένα Leopard 1 μέσα από την πόλη, καταστρέφοντας τα πάντα και ανατινάζοντας ένα βενζινάδικο, για να επιστρέψουν ατάραχοι στο χώρο της άσκησης.

Απολαύστε:

Λιμουζίνα... τάνκ!

Και όμως, δεν πρόκειται για φάρσα καθώς το τανκ που βλέπετε στις φωτογραφίες μπορεί να ενοικιαστεί ως λιμουζίνα από τη βρετανική εταιρεία “Tanklimo”! H τελευταία έχει μετατρέψει αρκετά άρματα μάχης σε λιμουζίνες, οι οποίες μπορεί να μεταφέρουν τρία άτομα ως πλήρωμα και οχτώ ως επιβάτες.

Εκτός από την προσθήκη των επιπλέον θέσεων, η Tanklimo έχει εφοδιάσει τα άρματα μάχης μεταξύ άλλων με ψυγείο για να κρατάτε τις σαμπάνιες παγωμένες, με DVD players, οθόνες τηλεοράσεων καθώς και με μπόλικα φωτάκια neon.
Δυστυχώς όμως όλα αυτά κοστίζουν, και μάλιστα αρκετά. Σύμφωνα με τη βρετανική εταιρεία ενοικιάσεων λιμουζινών, τα εν λόγω άρματα μάχης θα σας κοστίσουν από... 2.400 έως 6.000 ευρώ την ημέρα! Και σημειώσετε, στο ποσό αυτό δε συμπεριλαμβάνονται τα έξοδα μεταφοράς του τανκ στο χώρο της επιλογής σας...